ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2017-2018

07 Ιουνίου 2018

 

"Όπως είχε ανακοινωθεί και παλαιότερα, η διοίκηση της κλινικής, προσπαθεί ενεργά να αναδείξει τους αριστούχους υπάλληλους της.  Αναγνωρίζοντας την σημασία αξιών που σπανίζουν όλο και περισσότερο στις ημέρες μας, όπως αυτή της αξιολόγησης, της αριστείας, της δια βίου μάθησης, της ομαδικότητας αλλά και της ευγενούς άμιλλας, προέβει σε διενέργεια ψηφοφορίας μεταξύ του προσωπικού της,  με σκοπό να αναδείξει αυτούς που αρίστευσαν για τη χρονιά 2017/2018.

Η καταμέτρηση της ψηφοφορίας που έγινε σήμερα ανέδειξε: 

  • Ως καλύτερο Διοικητικό Υπάλληλο για το έτος 2017/2018 τον κύριο Κωνσταντίνο Μπλέτσο που επιβραβεύεται με ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας γενεάς.
  • Ως καλύτερο Νοσηλευτή για το έτος 2017/2018 την κυρία Γιασεμή Μπαχά που επιβραβεύεται με ένα εκπαιδευτικό ταξίδι διάρκειας μίας εβδομάδας για παρακολούθηση της λειτουργίας των χειρουργείων τριτοβάθμιου νοσοκομείου του εξωτερικού (Ιλ ντε Φρανς - Γαλλίας).
  • Ως καλύτερο Μαιευτή για το έτος 2017/2018 την κυρία Αρετή Κουμπή που επιβραβεύεται με ένα εκπαιδευτικό ταξίδι διάρκειας μίας εβδομάδας για παρακολούθηση της λειτουργίας της αίθουσας τοκετού πανεπιστημιακού νοσοκομείου του εξωτερικού (Ιλ ντε Φρανς - Γαλλίας).

Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες στην ψηφοφορία, να συγχαρούμε τους αριστεύσαντες και να ευχηθούμε σε όλα τα μέλη της ομάδας "ΕΛΕΥΘΩ" και του χρόνου.