ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2017/2018

01 Ιουνίου 2018

   Τα τελευταία 10 έτη η κλινική έχει αποδείξει πως μπορεί να επιτυγχάνει και να διευρύνει τις εργασίες της παρά τις δύσκολες γενικότερες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες. Καταφέρνει δε να ανεβάζει τους ποιοτικούς της δείκτες. Αυτό γίνεται χάρη στην ευαισθησία, στον επαγγελματισμό και στην προσπάθεια όλων των μελών της ομάδας ΕΛΕΥΘΩ. 

    Η Διοίκηση της κλινικής ακολουθώντας τους κανονισμούς που προβλέπονται από την πιστοποίηση ISO 9001 αλλά και αναγνωρίζοντας την σημασία αξιών που σπανίζουν όλο και περισσότερο στις ημέρες μας, όπως αυτή της αξιολόγησης, της αριστείας, της δια βίου μάθησης, της ομαδικότητας αλλά και της ευγενούς άμιλλας, προβαίνει σε διενέργεια ψηφοφορίας μεταξύ του προσωπικού της,  με σκοπό να αναδείξει τα άτομα που ξεχώρισαν - αρίστευσαν την τελευταία χρονιά και να επικροτήσει- αναγνωρίσει την προσπάθειά τους με μία σημαντική επιβράβευση. Σκοπεύουμε να βρούμε το άτομο του προσωπικού από κάθε κατηγορία : Μαιευτή – Νοσηλευτή – Διοικητικό, που αξίζει επιβράβευσης.

   Η κάλπη θα είναι ανοικτή από την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018 έως και το πρωί της Δευτέρας 4ης Ιουνίου 2018 στο ιατρείο του διευθυντή , Ιωάννη Αργυρούδη, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 6η Ιουνίου 2018.

 

Περισσότερα Νέα

23 Ιανουαρίου 2024

ΘΕΣΗ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥ

08 Ιανουαρίου 2024

ΜΕΤΡΑ COVID

30 Νοεμβρίου 2023

Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ BLS