ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2008

07 Σεπτεμβρίου 2017

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας βελτιστοποίησης των παρεχόμενων υπηρεσιών, η κλινική Αργυρούδη Α.Ε. "ΕΛΕΥΘΩ" ανακοινώνει την επιτυχή πιστοποίηση της κλινικής μας, κατά ISO 9001/2008 TUV από την γερμανική εταιρία πιστοποιήσεων Intercert SAAR, μέ έδρα τη Βόννη, που αντιπροσοπεύεται πλεόν και στην Ελλάδα.

Με την πιστοποίηση αυτή, ο/η ασθενής της κλινικής μπορεί και επίσημα να είναι σίγουρος ότι οι παρεχόμενες υπηρεσίες ακολουθούν τα γερμανικά πρότυπα, που είναι από τα πιο αυστηρά στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η πιστοποίησης αυτή αφορά όλα τα τμήματα της κλινικής και δεσμεύει την διοίκηση να επιβάλει έναν μηχανισμό λειτουργίας ελέγχων όλων των εμπλεκόμενων δομών και φορέων, που να αποδίδει απτά αποτελέσματα βελτίωσης. Με τακτικές επανεκτιμήσεις ανά τρίμηνο και βαθμολογήσεις προσωπικού, συνεργατών, τροφοδοτών και λειτουργιών διασφαλίζουμε τη συνεχή προσπάθεια για να επιτύχουμε όλο και καλύτερα και πιο ποιοτικά αποτελέσματα.

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του τοπικού Χιακού λαού εδώ και πολλά χρόνια, η συγκεκριμένη πιστοποίηση ερχεται απλά να βάλει τη "Βούλα" στις προσπάθειές όλης της ομάδας των συνεργατών της "ΕΛΕΥΘΩ", και με την ευκαιρία αυτή η διοίκηση της κλινικής θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όλο το προσωπικό και τους συνεργάτες για αυτήν την επιτυχία.

 

Περισσότερα Νέα

23 Ιανουαρίου 2024

ΘΕΣΗ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥ

08 Ιανουαρίου 2024

ΜΕΤΡΑ COVID

30 Νοεμβρίου 2023

Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ BLS