ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ISO 9001/2015

23 Σεπτεμβρίου 2018

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας βελτιστοποίησης των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, η μονάδα πέρασε με επιτυχία τον έλεγχο και πέτυχε τη διατήρηση της πιστοποίηση της κατά ISO. Πρόκειται δε για το βελτιωμένο πλαίσιο πιστοποίησης ISO 9001/2015 TUV, από την γερμανική εταιρία πιστοποιήσεων Intercert SAAR, με έδρα τη Βόννη, Γερμανίας.

Η πιστοποίησης αυτή αφορά όλα τα τμήματα της κλινικής και τα κριτήρια είναι αυστηρότερα σε σχέση με την προηγούμενη πιστοποίηση ISO 9001/2008. Ο σκοπός μας είναι με την πιστοποίηση αυτή, ο/η ασθενής της κλινικής να είναι σίγουρος ότι οι παρεχόμενες υπηρεσίες ακολουθούν τα πιο αυστηρά ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.

Με την ευκαιρία αυτή η Διοίκηση της κλινικής θέλει να ευχαριστήσει όλους τους εμπλεκόμενους στο παρεχόμενο έργο της: Ιατρικό, Παραϊατρικό, Μαιευτικό και Νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και τους προμηθευτές και τους εξωτερικούς συνεργάτες που δέχθηκαν τις τακτικά επιβεβλημένες αξιολογήσεις ως πρόκληση, και ως ευκαιρία να αποδείξουμε τη αξία μας. Η ομάδα "Ελευθώ" κάνει πράξη την υπόσχεσή της για όλο και καλύτερα και πιο ποιοτικά αποτελέσματα στις παρεχόμενες υπηρεσίες της.

 

Περισσότερα Νέα

23 Ιανουαρίου 2024

ΘΕΣΗ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥ

08 Ιανουαρίου 2024

ΜΕΤΡΑ COVID

30 Νοεμβρίου 2023

Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ BLS