ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥ

26 Ιουνίου 2018

Προκηρύσσεται θέση Διευθυντού Ακτινολόγου στο ακτινοδιαγνωστικό μας τμήμα που είναι εξοπλισμένο με:

  Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να έρθει σε επαφή μαζί μας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  • Είτε με email στο info@eleftho.gr
  • Είτε με fax στο +302271029700
  • Είτε Ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Βερίτη 49, Χιος 82100, Ελλάς.

Η πολυκλινική είναι μία μικρή αλλά εξαιρετικά λειτουργική δομή με ιδιαίτερη βάση στην καλή χημεία και την δημιουργία οικογενειακού κλίματος εργασίας, διότι έτσι πιστεύουμε πως αντιμετωπίζουμε καλύτερα τους ασθενείς μας.

 Η μονάδα περιλαμβάνει ένα πολύ καλά αναπτυγμένο Γυναικολογικό - Μαιευτικό τμήμα, Χειρουργική και Ορθοπεδική κλινική ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετούνται επεμβάσεις Ουρολογικής, Αγγειοχειρουργικής, Πλαστικής Χειρουργικής φύσεως. Υπάρχει ένα πλήρως αναπτυγμένο τμήμα ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής με Λαπαροσκοπήσεις, Υστερο-, Κύστεο-, Γάστρο-, Κολονο- και Βρογχοσκοπήσεις, τόσο διαγνωστικές όσο και επεμβατικές. Ως διαγνωστικά τμήματα υπάρχουν το Μικροβιολογικό και το Ακτινοδιαγνωστικό τμήμα. Ο κύριος όγκος δουλειάς του ακτινολογικού τομέα περιλαμβάνει Μαστογραφίες, και υπέρηχους μαστών και άνω και κάτω κοιλίας.

Η Χίος είναι το 5ο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, με πληθυσμό 64000 κατοίκους. Ο πληθυσμός διπλασιάζεται τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι από τα λίγα νησιά που έχουν πανεπιστημιακές σχολές (3 σχολές του πανεπιστημίου Αιγαίου), και έχει υψηλό βιοτικό επίπεδο. Ενδείκνυται για οικογενειάρχες και έχει πολύ καλό επίπεδο σχολικής εκπαίδευσης (παραδοσιακά μία από τις 7 πρώτες πόλεις σε επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις). Η μικρή απόσταση από την Σμύρνη (πόλης 7.8 εκατομμυρίων κατοίκων) επιτρέπει έναν αέρα κοσμοπολίτικο στο νησί και συχνές αποδράσεις για τους κατοίκους του.