ΘΕΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ - ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ

31 Μαΐου 2021

Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε 

Η πολυκλινική ΕΛΕΥΘΩ (www.eleftho.gr) της ΧΙΟΥ, γνωστοποιεί την Αναγγελία θέσεων εργασίας στους κάτωθι τομείς:

  • Νοσηλεύτριας – Νοσηλευτή.

Τα αντίστοιχα πτυχία αλλά και γνώσεις πάνω στον τομέα καθώς και η γνώση της ελληνικής, μαζί με ευπρεπή εμφάνιση και ευγένεια είναι βασικές προϋποθέσεις.

Επιπλέον θετικά κριτήρια κρίνονται και προσμετρούνται τα κάτωθι:

  1. Η εμπειρία (Κατά προτίμηση άνω των 2 ετών).
  2. Γνώση διαχείρισης αποθηκών και λογισμικών διαχείρισης εξοπλισμού.
  3. Ειδικές γνώσεις όπως: Εργαλειοδοσία (Καισαρικές – λαπαροσκοπικά χερουργεία), Αποστείρωση – Απολύμανση , Επαφή με νεογνά, διαχείριση φαρμακείου, ικανότητα αιμοληψίας φλεβοκαθετηριασμού, κτλ.
  4. Η γνώση ξένων γλωσσών.
  5. Οδηγική Ικανότητα, αυτονομία μετακινήσεων.

  Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να έρθει σε επαφή μαζί μας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους.:

- Είτε με email στο info@eleftho.gr

- Είτε με fax στο +302271029700

- Είτε Ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Βερίτη 49, Χίος 82100, Ελλάς.

 

Παρακαλείστε να αποστείλετε πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα καθώς και τυχόν Συστατικές Επιστολές που να ενισχύουν την υποψηφιότητά σας.

 

Η αντιμισθία κατόπιν συνεννόησης

 

Η πολυκλινική είναι μία μικρή αλλά εξαιρετικά λειτουργική δομή με ιδιαίτερη βάση στην καλή χημεία και την δημιουργία οικογενειακού κλίματος, διότι έτσι πιστεύουμε πως αντιμετωπίζουμε καλύτερα τους ασθενείς μας.

          Η μονάδα περιλαμβάνει ένα πολύ καλά αναπτυγμένο Γυναικολογικό - Μαιευτικό τμήμα, Χειρουργική και Ορθοπεδική κλινική ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετούνται επεμβάσεις Ουρολογικές, Αγγειοχειρουργικής, Πλαστικής Χειρουργικής καθώς και Βρογχοσκοπήσεις. Ως διαγνωστικά τμήματα υπάρχουν το Μικροβιολογικό και το Ακτινοδιαγνωστικό τμήμα. Είναι μία ευέλικτη μοντέρνα μονάδα με έμφαση στη χημεία των συνεργατών.

            Η Χίος είναι το 5ο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, με πληθυσμό 64000 κατοίκους. Ο πληθυσμός διπλασιάζεται τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι από τα λίγα νησιά που έχουν πανεπιστημιακές σχολές ( 3 σχολές του πανεπιστημίου Αιγαίου), και έχει υψηλό βιοτικό επίπεδο. Ενδείκνυται για οικογενειάρχες και έχει πολύ καλό επίπεδο σχολικής εκπαίδευσης (παραδοσιακά μία από τις 7 πρώτες πόλεις σε επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις). Η μικρή απόσταση από την Σμύρνη (πόλης 7.8 εκατομμυρίων κατοίκων) επιτρέπει έναν αέρα κοσμοπολίτικο στο νησί και συχνές αποδράσεις για τους κατοίκους του.

Περισσότερα Νέα