ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥ

26 Ιουλίου 2022

Γνωστοποιούμε την θέση Τεχνολόγου Ακτινολόγου στο  ακτινοδιαγνωστικό μας τμήμα. Το τελευταίο είναι εξοπλισμένο με ένα ψηφιοποιημένο Ακτινολογικό μηχάνημα Villa Apollo G100 RF-A, έναν Υπέρηχο GE Logiq7, ψηφιακό Μαστογράφο της GE Seno Essential, DEXA LUNAR DPX της G.E, C-arm OEC 9900 elite της G.E. ενώ η μονάδα ετοιμάζεται να εγκαταστήσει αξονικό τομογράφο >32 τομών, μέσα στο 2022.

Ο μεγάλος όγκος της δουλειάς με τα έως σήμερα δεδομένα περιλαμβάνει Μαστογραφίες και Σαλπιγγογραφίες, αλλά γίνονται αραιότερα απλές ακτινογραφίες, ακτινοσκοπήσεις εντός χειρουργείου και μετρήσεις οστικής πυκνότητας.

Η θέση προβλέπει καθημερινό 8ώρο, όπως προβλέπεται από τον νόμο, υπό την διεύθυνση και επίβλεψη του Διευθυντού ακτινολόγου. Στα καθήκοντα του χειριστή εμπίπτει επίσης η κάλυψη των επειγόντων περιστατικών – Μικρής συχνότητας.( π.χ. χ2 τον μήνα)

Οι κατοχή του τίτλου Χειριστών ακτινολογικών μηχανημάτων καθώς και η γνώση της ελληνικής είναι βασικές προϋποθέσεις.

Θετικά προσμετρούνται επίσης:

  • Ο βαθμός πτυχίου.
  • Η γνώση ξένων γλωσσών.
  • Η ομαδικότητα.
  • Η προϋπηρεσία - εμπειρία (Κατά προτίμηση άνω των 2 ετών) Ιδιαίτερα η γνώση των συγκεκριμένων μηχανημάτων.

Εμπειρία σε έξω - Ακτινολογικούς τομείς όπως π.χ. Διαπροσωπικές - δημόσιες σχέσεις, γραμματειακή υποστήριξη, γνώση υπολογιστών, και γνώσεις μηχανικής: για την έγκαιρη διάγνωση τυχών βλαβών των μηχανημάτων.  

 

          Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να έρθει σε επαφή μαζί μας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  • Είτε με email στο info@eleftho.gr
  • Είτε με fax στο +302271029700
  • Είτε Ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Βερίτη 49, Χιος 82100, Ελλάς.

 

Παρακαλείστε να αποστείλετε ένα Βιογραφικό Σημείωμα καθώς και τυχόν Συστατικές Επιστολές που να ενισχύουν την υποψηφιότητά σας.

 Η αντιμισθία κατόπιν συνεννόησης

Η πολυκλινική είναι μία μικρή αλλά εξαιρετικά λειτουργική δομή με ιδιαίτερη βάση στην καλή χημεία και την δημιουργία οικογενειακού κλίματος εργασίας, διότι έτσι πιστεύουμε πως αντιμετωπίζουμε καλύτερα τους ασθενείς μας.

     Η μονάδα περιλαμβάνει ένα πολύ καλά αναπτυγμένο Γυναικολογικό - Μαιευτικό τμήμα, Χειρουργική και Ορθοπεδική κλινική ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετούνται επεμβάσεις Ουρολογικές, Αγγειοχειρουργικής, Πλαστικής Χειρουργικής καθώς και Βρογχοσκοπήσεις, Γαστροσκοπήσεις και Κολονοσκοπήσεις. Ως διαγνωστικά τμήματα υπάρχουν το Μικροβιολογικό- Εργαστήριο Μοριακής βιολογίας και το Ακτινοδιαγνωστικό τμήμα. Είμαστε μία ευέλικτη μοντέρνα μονάδα με έμφαση στη χημεία των συνεργατών.

Η Χίος είναι το 5ο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, με πληθυσμό 64000 κατοίκους. Ο πληθυσμός διπλασιάζεται τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι από τα λίγα νησιά που έχουν πανεπιστημιακές σχολές ( 3 σχολές του πανεπιστημίου Αιγαίου), και έχει υψηλό βιοτικό επίπεδο. Ενδείκνυται για οικογενειάρχες και έχει πολύ καλό επίπεδο σχολικής εκπαίδευσης (παραδοσιακά μία από τις 7 πρώτες πόλεις σε επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις). Η μικρή απόσταση από την Σμύρνη (πόλης 7.8 εκατομμυρίων κατοίκων) επιτρέπει έναν αέρα κοσμοπολίτικο στο νησί και συχνές αποδράσεις για τους κατοίκους του.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.eleftho.gr