Η φιλοσοφία μας

 Η Μυροβόλος Χιος, ένα ακριτικό νησί, μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα, μπορεί και δικαιούται να έχει παροχές υγείας υψηλού επιπέδου. Ο σκοπός μας είναι να παρέχουμε στον κάτοικο της Χίου και σε όλο το βόρειο Αιγαίο, υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας, εφάμιλλης των μεγάλων ευρωπαϊκών κέντρων. Ταυτόχρονα προσφέρουμε την αμεσότητα του γιατρού της διπλανής πόρτας, φίλου και συμπαραστάτη στις δύσκολες αλλά και τις χαρμόσυνες στιγμές σας, με έναν τρόπο οικονομικό, προσιτό, με αξιοπιστία, με σεβασμό, με αξιοπρέπεια.

Επί 35 συναπτά έτη αγωνιζόμαστε εξυψώνοντας τους δείκτες ποιότητας της υγείας στην κορυφή. Με επιβράβευση την εμπιστοσύνη σας, μαχόμαστε για τη συνεχιζόμενη βελτίωση και τη διεύρυνση των υπηρεσιών μας.

Προσπαθούμε να μειώσουμε το  ρεύμα των αιγαιοπελαγητών που αναγκάζονται να ξενιτευτούν μόλις αρρωστήσουν. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, ελπίζουν σε μία ποιοτική λύση στα προβλήματά της υγείας τους, αλλά συχνά ταλαιπωρούνται σε ένα απάνθρωπο και ξένο σύστημα υγείας των μεγαλουπόλεων, που τους αντιμετωπίζει σαν αριθμούς και όχι σαν ανθρώπινες υπάρξεις.

Ιστορική Αναδρομή