ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕΒΗ

01 Ιουλίου 2021

" Το ταξίδι της ζωής αργά ή γρήγορα τελειώνει αφήνοντας πίσω ένα στίγμα, μία ανάμνηση ένα χαμόγελο, ίσως πόνο σωματικό ή ψυχικό, ίσως δάκρυα και πολλές αναμνήσεις. Φεύγεις για ένα τελευταίο μεγάλο ταξίδι, για έναν μόνιμο προορισμό, να φτάσεις κάπου όπου θα βρεις  την γαλήνη, μόνιμη και παντοτινή ευτυχία.

Στο γρήγορο πέρασμά σου από την ζωή αυτή, σημάδεψες μία πορεία που μόνο καλές αναμνήσεις ξυπνάει. Σε γνώρισα σαν ασθενή. Σε είδα να γίνεσαι μητέρα, να ολοκληρώνεσαι εσύ και να ολοκληρώνεις με τον Δημήτρη την οικογένειά σας, με αυτοπειθαρχία, σοβαρότητα, σεβασμό και αγάπη και να σπρώχνεις αυτή την όμορφη οικογένεια σε τίμιους δρόμους με ηθική καταξίωση και μέτωπο καθαρό. Κουράστηκες πολύ στην προσπάθειά σου αυτή, αλλά ποτέ δεν σου έλειψε το χαμόγελο και ο καλός λόγος για τους συνανθρώπους σου.

Σε γνώρισα και σαν εργαζόμενη. Ήσουν πειραχτήρι και πολλές φορές μας έκανες να γελάμε. Μας έβγαζες πάντα τον καλό μας εαυτό και δεν άκουσα ποτέ κακή κουβέντα για σένα. Μέσα στην Κλινική ήσουν πάντα πρόθυμη, ανθρώπινη και αποτελεσματική. Αποτελούσες εγγύηση για την διεύθυνση.

Εμείς οι εργαζόμενοι στην Κλινική αποτελέσαμε την δεύτερή σου οικογένεια. Μας λείπεις. Είσαι αναντικατάστατη και δεν υπάρχει ημέρα που να μη σε θυμηθούμε. Κόπηκε ένα κομμάτι από το κορμί μας. Έδωσες μία μάχη από την αρχή χαμένη και προδιαγεγραμμένη, με τόση αξιοπρέπεια και τόση δύναμη που προκαλούσες και ακόμη προκαλείς τον θαυμασμό μας.

Σου ευχόμαστε όλοι μας καλό ταξίδι και είμαστε βέβαιοι πως αν μας βλέπεις θα αισθάνεσαι υπερήφανη για την αγάπη του κόσμου που ήλθε σήμερα να σε αποχαιρετήσει.

Καλό σου ταξίδι Σέβη"

Με τα λόγια αυτά αποχαιρέτησε χθές ο Ιδρυτής της Κλινικής Dr Ιωάννης Αργυρούδης την συνεργάτιδα, την φίλη, τη αδερφή, την Σέβη μας, στο τελευταίο της ταξίδι, βυθίζοντας όλη την ομάδα ΕΛΕΥΘΩ σε  βαθύ πένθος για αυτή την πρόωρη απώλεια.