«Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας»

09 Μαρτίου 2020

Αφιερωμένη στην Ελληνίδα Νησιώτισσα

Κάθε χρόνο η «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας», είναι η ημέρα ορόσημο για τις θυσίες, τα επιτεύγματα και τα δικαιώματα των γυναικών και όλοι εμείς τιμούμε το δικαίωμα των γυναικών στην υγεία και στην προάσπιση της. 

Φέτος, με αφορμή τη συμπλήρωση σαράντα ετών αδιάλειπτης ιατρικής φροντίδας στο νησί της Χίου, η Κλινική Αργυρούδη Α.Ε. «Ελευθώ»  αφιερώνει την ημέρα αυτή στην Ελληνίδα  Νησιώτισσα που επιμένει να κατοικεί στα νησιά του αιγαίου από αρχαιοτάτων χρόνων, στηρίζει με κάθε τρόπο τον ακριτικό τούτο τόπο, την πατρίδα και την οικογένεια. Στη μητέρα, σύζυγο, σύντροφο, φίλη. Στη γυναίκα που με το χαμόγελό της φωτίζει τη ζωή, δημιουργεί και μεταμορφώνει τον κόσμο γύρω μας, μοιράζει ανεξάντλητη αγάπη και φροντίδα, γίνεται πρότυπο ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, πολιτισμού και παράδοσης.

Αυτή η μέρα ας γίνει αφορμή να φροντίσετε την υγεία σας, τον εαυτό σας, γιατί είστε πολύτιμες για όλους μας. Σας θέλουμε γερές, δυνατές κι ευτυχισμένες! Χρόνια Πολλά!

Επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές του μηνός Μαρτίου για τις ακόλουθες εξετάσεις και κλείστε άμεσα το ραντεβού σας:

· ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ & DEXA

· ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ & ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΜΑΣΤΩΝ

· ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ & ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ

Πληροφορίες στη γραμματεία της Πολυκλινικής Ελευθώ στα τηλέφωνα:  22710-29777, 22710-29888, 22710-43888 και στο site info@eleftho.gr

 

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μέρος του προγράμματος «Γιορτάζουμε τη ζωή, ομορφαίνουμε τον κόσμο» στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων της ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΩ για τα σαράντα χρόνια λειτουργίας της.

 

Εικόνα Λεολιθικής Κυκλαδίτικης Θηλικής φιγούρας, έκθεμα του μουσείου J. Paul Getty