Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

04 Μαρτίου 2021

Αφιερωμένη στην Ελληνίδα Νησιώτισσα για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης 

Η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο, ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών.  Η Κλινική Αργυρούδη Α. Ε . «Ελευθώ» συμμετέχει όπως κάθε χρόνο σε αυτή την γιορτή τιμώντας  το δικαίωμα των γυναικών στην υγεία και στην προάσπιση της. Η φετινή γιορτή ωστόσο έχει και τα χαρακτηριστικά του φόρου τιμής στην Ελληνίδα Νησιώτισσα που πρόσφερε στον αγώνα της Επανάστασης του 1821.

Με την ευκαιρία της διπλά γιορτινής αυτής μέρας, οφείλουμε να θυμίσουμε ότι παρά την πανδημία που μαστίζει ποικιλοτρόπως τον τόπο μας η φροντίδα της υγείας των γυναικών πρέπει να παραμένει σε προτεραιότητα. Η γυναίκα σαν αυθύπαρκτη οντότητα αλλά και σαν σύζυγος, μητέρα, γιαγιά, σύντροφος, συνεργάτιδα , φίλη, αληθινή μαχήτρια της ζωής,  είναι κυρίαρχο κύτταρο της ύπαρξης και της κοινωνίας μας και για το λόγο αυτό η διαφύλαξη και προάσπιση της υγείας της οφείλει να έχει τον πρώτο λόγο.

Σας ευχόμαστε  Χρόνια Πολλά και σας καλούμε να γιορτάσετε με τις προνομιακές τιμές του μηνός Μαρτίου για τις ακόλουθες εξετάσεις και να  κλείσετε το ραντεβού σας::

  • ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ & DEXA
  • ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ & ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΜΑΣΤΩΝ
  • ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ & ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ

Πληροφορίες στη γραμματεία της Πολυκλινικής Ελευθώ στα τηλέφωνα:  22710-29777, 22710-29888, 22710-43888 και στο site info@eleftho.gr
 Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μέρος του προγράμματος «Γιορτάζουμε τη ζωή, ομορφαίνουμε τον κόσμο» στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων της ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΩ για τα σαράντα χρόνια λειτουργίας της.

Πίνακας: Eugène Delacroix - La Grèce sur les ruines de Missolonghi, 1826 - Huile sur toile - 213 x 142 cm - Bordeaux, musée des Beaux-Arts

Περισσότερα Νέα

23 Ιανουαρίου 2024

ΘΕΣΗ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥ

08 Ιανουαρίου 2024

ΜΕΤΡΑ COVID

30 Νοεμβρίου 2023

Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ BLS