Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ BLS

30 Νοεμβρίου 2023

Η κλινική Αργυρούδη ΕΛΕΥΘΩ πραγματοποίησε σε συνεργασία  με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσκομειακής Φροντίδας Ε.Ε.Ε.Π.Φ. το Σάββατο 25/11/2023 σεμινάριο με αντικείμενο  τη Βασική Υποστήριξη της Ζωής με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΚΑΡΠΑ)  BLS για ενημέρωση  και εκπαίδευση του προσωπικού της κλινικής.

Το σεμινάριο BLS (Basic Life Support) έχει σκοπό να προσφέρει γνώσεις και δεξιότητες για την αναγνώριση και την έγκαιρη αντιμετώπιση της καρδιοαναπνευστικής παύσης και έχει στόχο  να βοηθήσει τον εκπαιδευόμενο να παρέχει την βασική υποστήριξη της ζωής όταν απαιτείται. Οι συμμετέχοντες έλαβαν και σχετικό πιστοποιητικό  BLS certificate.

Αυτή η πρώτη σύμπραξη της  κλινικής με την ΕΕΕΠΦ κρίθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη  τόσο από τον αριθμό των  συμμετεχόντων όσο και από τις διθυραμβικές αντιδράσεις του κοινού  που ομόφωνα σχολίασαν  ‘Δεν κατάλαβα πως πέρασαν 5 ώρες’ .

Η κλινική εγκαινιάζοντας αυτόν τον νέο κύκλο εκπαιδευτικών συμπράξεων προτίθεται στο εγγύς μέλλον να επαναλάβει  το σεμινάριο  BLS ανοικτά για το κοινό και να προχωρήσει και σε πιο  εξειδικευμένα  σεμινάρια  ALS- ATLS- ALSO -ALSG

Περισσότερα Νέα

23 Ιανουαρίου 2024

ΘΕΣΗ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥ

08 Ιανουαρίου 2024

ΜΕΤΡΑ COVID