ΘΕΣΗ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥ

31 Οκτωβρίου 2018

Προκηρύσσεται θέση Διευθυντού Ακτινολόγου στην πολυκλινική ΕΛΕΥΘΩ. Η θέση είναι μόνιμης και αποκλειστικής απασχόλησης. Η αμοιβή είναι δελεαστική, (με στόχευση το διπλάσιο της αντίστοιχης θέσης Δημοσίου Τομέα),  συζητήσιμη και οπωσδήποτε ανάλογη των προσόντων.

Θετικά, αλλά όχι απαραίτητα, κρίνονται:

  • Η προϋπηρεσία,
  • Η γνώση ξένων γλωσσών,
  • Τυχών τεχνικές γνώσεις  - Γνώσεις υπολοστών .

Το ακτινολογικό τμήμα της κλινικής διαθέτει άδεια Χ1 με στόχο πλήρους ανάπτυξης της άδειας ( CT scan)  εντός πενταετίας, ενώ διαθέτει επίσης άδεια σκοπιμότητας για τοποθέτηση και μαγνητικού τομογράφου. Ο κύριος όγκος δουλειάς αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει Μαστογραφίες, και υπέρηχους μαστών και άνω - κάτω κοιλίας, σαλπιγγογραφίες και μετρήσεις οστικής πυκνότητας.

Προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους καταθέτοντας ένα βιογραφικό σημείωμα και πιθανές συστατικές επιστολές με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  • Είτε με email στο info@eleftho.gr
  • Είτε με fax στο +302271029700
  • Είτε Ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Βερίτη 49, Χιος 82100, Ελλάς.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να έρθετε σε άμεση τηλεφωνική επαφή με τον κύριο Θεοδόσιο Αργυρούδη στο +306942444346.

Η πολυκλινική είναι μία μικρή αλλά εξαιρετικά λειτουργική δομή με ιδιαίτερη βάση στην καλή χημεία και την δημιουργία οικογενειακού κλίματος εργασίας, διότι έτσι πιστεύουμε πως αντιμετωπίζουμε καλύτερα τους ασθενείς μας.

Εκτός από το ακτινολογικό τμήμα, η μονάδα περιλαμβάνει ένα πολύ καλά αναπτυγμένο Γυναικολογικό - Μαιευτικό τμήμα, Χειρουργική και Ορθοπεδική κλινική ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετούνται επεμβάσεις Ουρολογικής, Αγγειοχειρουργικής, και Πλαστικής Χειρουργικής. Υπάρχει ένα πλήρως αναπτυγμένο τμήμα ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής με ΛαπαροσκοπήσειςΥστερο-, Κύστεο-, Γάστρο-,Κολονο-, Άρθρο- και Βρογχοσκοπήσεις, τόσο διαγνωστικές όσο και επεμβατικές. Υπάρχει επίσης πλήρως ανεπτυγμένο μικροβιολογικό εργαστήριο.

Η Χίος είναι το 5ο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, με πληθυσμό 51000 κατοίκους. που διπλασιάζεται τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι από τα λίγα νησιά που έχουν πανεπιστημιακές σχολές (4 σχολές του πανεπιστημίου Αιγαίου), και έχει υψηλό βιοτικό επίπεδο. Ενδείκνυται για οικογενειάρχες και έχει πολύ καλό επίπεδο σχολικής εκπαίδευσης (παραδοσιακά μία από τις 5 πρώτες πόλεις σε επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις). Η μικρή απόσταση από την Σμύρνη (πόλη 7.8 εκατομμυρίων κατοίκων) επιτρέπει έναν αέρα κοσμοπολίτικο στο νησί και συχνές αποδράσεις για τους κατοίκους του.