ΘΕΣΗ ΜΑΙΑΣ - ΜΑΙΕΥΤΗ

08 Νοεμβρίου 2019

Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε ,

Καλημέρα σας,

Η Κλινική Αργυρούδη Α.Ε. «ΕΛΕΥΘΩ» (www.eleftho.gr) της ΧΙΟΥ, γνωστοποιεί την Αναγγελία θέσης Μαίας - Μαιευτή. Το Μαιευτικό τμήμα είναι ένας πολύ καλά οργανωμένος τομέας, που διενεργεί περί τους 200 τοκετούς ετησίως, με μεγάλη προσπάθεια και επιμονή στον φυσιολογικό τοκετό, όπως και στον αποκλειστικό θηλασμό. Οι μαίες λαμβάνουν μέρος σε καισαρικές τομές (εργαλειοδοσία) και σε διαγνωστικές πράξεις: ( αμνιοπαρακεντήσεις  - βιοψίες Τροφοβλάστης).

Γνώσεις πάνω στους τομείς αυτούς καθώς και η άριστη  γνώση της ελληνικής είναι βασικές προϋποθέσεις.

Προαιρετικά, θετικά προσμετρούνται τα κάτωθι:

1) Η εμπειρία (Κατά προτίμηση άνω των 2 ετών)

2) Η καλή γνώση ξένων γλωσσών.

3) Άριστη γνώση υπολογιστών, ικανότητα δακτυλογράφησης, μετάφρασης, εμπειρία ηλεκτρονικής στιγμιογράφησης, ικανότητα γραμματειακής υποστήριξης και διαχείριση αποθήκης φαρμάκων.

4) Διάθεση εργασίας σε ευέλικτο ωράριο.

5) Δίπλωμα ALSO  ή άλλο αντίστοιχο που να επιδεικνύει γνώση των αντιμετώπισης επειγόντων.

Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να έρθει σε επαφή μαζί μας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους.:

  • Είτε με email στο info@eleftho.gr
  • Είτε με fax στο +302271020999
  • Είτε Ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Βερίτη 49, Χίος 82100, Ελλάς.

 Παρακαλείστε να αποστείλετε πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα καθώς και τυχόν Συστατικές Επιστολές που να ενισχύουν την υποψηφιότητά σας.

 Η αντιμισθία κατόπιν συνεννόησης

Η πολυκλινική είναι μία μικρή αλλά εξαιρετικά λειτουργική δομή με ιδιαίτερη βάση στην καλή χημεία και την δημιουργία οικογενειακού κλίματος, διότι έτσι πιστεύουμε πως αντιμετωπίζουμε καλύτερα τους ασθενείς μας.

 Η μονάδα περιλαμβάνει ένα πολύ καλά αναπτυγμένο Γυναικολογικό - Μαιευτικό τμήμα, Χειρουργική και Ορθοπεδική κλινική ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετούνται επεμβάσεις Ουρολογικές, Αγγειοχειρουργικής, Πλαστικής Χειρουργικής καθώς και Βρογχοσκοπήσεις. Ως διαγνωστικά τμήματα υπάρχουν το Μικροβιολογικό και το Ακτινοδιαγνωστικό τμήμα. Είναι μία ευέλικτη μοντέρνα μονάδα με έμφαση στη χημεία των συνεργατών.

 Η Χίος είναι το 5ο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, με πληθυσμό 64000 κατοίκους. Ο πληθυσμός διπλασιάζεται τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι από τα λίγα νησιά που έχουν πανεπιστημιακές σχολές ( 3 σχολές του πανεπιστημίου Αιγαίου), και έχει υψηλό βιοτικό επίπεδο. Ενδείκνυται για οικογενειάρχες και έχει πολύ καλό επίπεδο σχολικής εκπαίδευσης (παραδοσιακά μία από τις 7 πρώτες πόλεις σε επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις). Η μικρή απόσταση από την Σμύρνη (πόλης 7.8 εκατομμυρίων κατοίκων) επιτρέπει έναν αέρα κοσμοπολίτικο στο νησί και συχνές αποδράσεις για τους κατοίκους του.