ΘΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

31 Ιανουαρίου 2023

Γνωστοποιούμε την ενεργοποίηση θέσης Τεχνολόγου ιατρικών εργαστηρίων Ή Τεχνικού μοριακής βιολογίας στο εργαστηριακό μας τμήμα. Το τελευταίο λειτουργεί από το  2012 και είναι άρτια εξοπλισμένο με αναλυτές τελευταίας γενιάς. Διενεργούνται εντός κλινικής όλες οι αιματολογικές, βιοχημικές, ορμονικές εξετάσεις, εξετάσεις πηκτικότητας  καθώς και οι καλλιέργειες – σπερμοδιαγράμματα, προεργασιακοι έλεγχοι.

Υπάρχει υποστήριξη από εργαστήρια μοριακής βιολογίας, σταθερές και χρόνιες συνεργασίες για το προσωπικό άλλων εταιριών, εδραιωμένο πελατολόγιο και συγκεκριμένες απαιτήσεις. 

Η θέση προβλέπει καθημερινό 8ώρο, όπως προβλέπεται από τον νόμο. 

Η άδεια ασκήσεως της ειδικότητας του βιοπαθολόγου καθώς και η γνώση ελληνικής και αγγλικής είναι βασικές προϋποθέσεις.

Θετικά προσμετρούνται τα κάτωθι:

1) Η εμπειρία (Κατά προτίμηση άνω των 2 ετών).

2) Η καλή γνώση άλλων ξένων γλωσσών.

3) Ο βαθμός πτυχίου.

4) Η ενασχόληση με τον τομέα της μοριακής βιολογίας.

5) Εμπειρία σε έξω εργαστηριακούς τομείς όπως π.χ. Διαπροσωπικές - δημόσιες σχέσεις, γραμματειακή υποστήριξη, γνώση υπολογιστών κτλ.   

  Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να έρθει σε επαφή μαζί μας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

- Είτε με email στο info@eleftho.gr

- Είτε με fax στο +302271020999

- Είτε Ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Βερίτη 49, Χιος 82100, Ελλάς.

          Παρακαλείστε να αποστείλετε πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα καθώς και τυχόν Συστατικές Επιστολές που να ενισχύουν την υποψηφιότητά σας.

          Η αντιμισθία είναι σίγουρα ικανοποιητική και καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης .

Η πολυκλινική είναι μία μικρή αλλά εξαιρετικά λειτουργική δομή με ιδιαίτερη βάση στην καλή χημεία και την δημιουργία οικογενειακού κλίματος εργασίας, διότι έτσι πιστεύουμε πως αντιμετωπίζουμε καλύτερα τους ασθενείς μας.

          Η μονάδα περιλαμβάνει ένα πολύ καλά αναπτυγμένο Γυναικολογικό - Μαιευτικό τμήμα, Χειρουργική και Ορθοπεδική κλινική ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετούνται επεμβάσεις Ουρολογικές, Αγγειοχειρουργικής, Πλαστικής Χειρουργικής καθώς και Βρογχοσκοπήσεις. Ως διαγνωστικά τμήματα υπάρχουν το Μικροβιολογικό και το Ακτινοδιαγνωστικό τμήμα. Είμαστε μία ευέλικτη μοντέρνα μονάδα με έμφαση στη χημεία των συνεργατών.

          Η Χίος είναι το 5ο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, με πληθυσμό 64000 κατοίκους. Ο πληθυσμός διπλασιάζεται τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι από τα λίγα νησιά που έχουν πανεπιστημιακές σχολές ( 3 σχολές του πανεπιστημίου Αιγαίου), και έχει υψηλό βιοτικό επίπεδο. Ενδείκνυται για οικογενειάρχες και έχει πολύ καλό επίπεδο σχολικής εκπαίδευσης (παραδοσιακά μία από τις 7 πρώτες πόλεις σε επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις). Η μικρή απόσταση από την Σμύρνη (πόλης 7.8 εκατομμυρίων κατοίκων) επιτρέπει έναν αέρα κοσμοπολίτικο στο νησί και συχνές αποδράσεις για τους κατοίκους του.

Περισσότερα Νέα

23 Ιανουαρίου 2024

ΘΕΣΗ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥ

08 Ιανουαρίου 2024

ΜΕΤΡΑ COVID

30 Νοεμβρίου 2023

Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ BLS