ΘΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

08 Νοεμβρίου 2019

 

Αγαπητέ Κύριε  / Αγαπητή Κυρία,

Καλημέρα σας,

Η Κλινική Αργυρούδη Α.Ε. «ΕΛΕΥΘΩ» (www.eleftho.gr) της ΧΙΟΥ, γνωστοποιεί την Αναγγελία θέσης Τεχνολόγου Ιατρικών Οργάνων .

Η πολυκλινική είναι μία μικρή αλλά εξαιρετικά λειτουργική δομή με ιδιαίτερη βάση στην καλή χημεία και την δημιουργία οικογενειακού κλίματος, διότι έτσι πιστεύουμε πως αντιμετωπίζουμε καλύτερα τους ασθενείς μας.

Η μονάδα περιλαμβάνει ένα πολύ καλά αναπτυγμένο Γυναικολογικό - Μαιευτικό τμήμα, Χειρουργική και Ορθοπεδική κλινική ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετούνται επεμβάσεις Ουρολογικές, Αγγειοχειρουργικής, Πλαστικής Χειρουργικής καθώς και Βρογχο/ Γάστρα/ Κόλονο/ και Άρθροσκοπήσεις. Ως διαγνωστικά τμήματα υπάρχουν το Μικροβιολογικό και το Ακτινοδιαγνωστικό τμήμα. Είναι μία ευέλικτη μοντέρνα μονάδα με έμφαση στη χημεία των συνεργατών.

Πτυχίο «Τεχνολόγου Ιατρικών Οργάνων»,  καθώς και η άπταιστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής είναι βασικές προϋποθέσεις.

Θετικά προσμετρούνται τα κάτωθι:

  1. Η εμπειρία στον τομέα συντήρησης ιατρικών μηχανημάτων.
  2. Δυνητικές συστατικές επιστολές εκπαιδευτών ή προηγούμενων εργαζόμενων.
  3. Εμπειρία στον τομέα των διαδικτυακών ενδοκοινοτικών αγοραπωλησιών.
  4. Γνώση άλλων γλωσσών.
  5. Διαπιστευμένη γνώση υπολογιστών / λογισμικών / προγραμματισμού.
  6. Εντοπιότητα.

Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να έρθει σε επαφή μαζί μας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους.:

  • Είτε με email στο info@eleftho.gr
  • Είτε με fax στο +302271020999
  • Είτε Ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Βερίτη 49, Χίος 82100, Ελλάς.

          Παρακαλείστε να αποστείλετε πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα καθώς και τυχόν Συστατικές Επιστολές που να ενισχύουν την υποψηφιότητά σας.

Η αντιμισθία κατόπιν συνεννόησης

Η Χίος είναι το 5ο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, με πληθυσμό 64000 κατοίκους. Ο πληθυσμός διπλασιάζεται τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι από τα λίγα νησιά που έχουν πανεπιστημιακές σχολές ( 3 σχολές του πανεπιστημίου Αιγαίου), και έχει υψηλό βιοτικό επίπεδο. Ενδείκνυται για οικογενειάρχες και έχει πολύ καλό επίπεδο σχολικής εκπαίδευσης (παραδοσιακά μία από τις 7 πρώτες πόλεις σε επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις). Η μικρή απόσταση από την Σμύρνη (πόλης 7.8 εκατομμυρίων κατοίκων) επιτρέπει έναν αέρα κοσμοπολίτικο στο νησί και συχνές αποδράσεις για τους κατοίκους του.