Ευρετήριο Ιατρών - Συνεργατών

ΚΟΖΙΚΟΠΟΥΛΟΥ I. ΚΑΤΕΡΙΝΑ M.D.

Ημερομηνία γέννησης: 01/08/1985
Ειδικότητα: Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
Θέση: Εξωτερικός Συνεργάτης
Πλήρες Βιογραφικό:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη. Τελείωσε τη βασική της εκπαίδευση στο 3ο Ενιαίο Λύκειο Κοζάνης το 2003, έχοντας συμμετάσχει σε ποικίλους μαθητικούς διαγωνισμούς με διακρίσεις. Τον ίδιο χρόνο εισήλθε με πανελλαδικές εξετάσεις στο Ιατρικό Τμήμα της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο και έλαβε πτυχίο με βαθμό «Λίαν Καλώς» τον Οκτώβριο του 2009. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε μία υποτροφία για αριστούχους φοιτητές από το Κέντρο Προώθησης Ηθικών και Πολιτιστικών Αξιών «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΛΟΣ» το 2005, ενώ συμμετείχε σε πολυάριθμα συνέδρια.

Τον Απρίλιο του 2005 έλαβε πιστοποιητικό επιτυχούς συμμετοχής στο Σεμινάριο για τη «Βασική Υποστήριξη της Ζωής – Αυτόματη Εξωτερική Απινίδωση και Βασικούς Χειρισμούς στον Αεραγωγό» (BLS/AED) που πραγματοποιήθηκε στο Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ σύμφωνα με τις προδιαγραφές και κατευθυντήριες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (E.R.C). Το 2007 παρακολούθησε τη σειρά μαθημάτων Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Τον Νοέμβριο του 2009 έλαβε την άδεια ασκήσεως Ιατρικού Επαγγέλματος από τη Νομαρχία Κοζάνης. Τον Ιούνιο του 2010 έλαβε το πιστοποιητικό τρίμηνης υποχρεωτικής εκπαίδευσης από το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου «Άγιος Παντελεήμων» και ακολούθως ανέλαβε υπηρεσία ως αγροτική ιατρός στο περιφερειακό ιατρείο Κοκκαρίου για εξυπηρέτηση της κοινότητας Βουρλιωτών Νομού Σάμου επί εννεαμήνου με επιπλέον τρίμηνη παράταση, έως και 29-6-2011.

Τον Νοέμβριο του 2011 προσλήφθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών για την έναρξη της άσκησης στην ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής για ένα χρόνο.

Από τον Απρίλιο του 2014 έως τον Μάρτιο του 2019, και επί τρίμηνης παράτασης, υπηρέτησε στη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, που έχει λάβει πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Μαιευτήρων Γυναικολόγων (EBCOG).

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα παρακολούθησε τακτικά το Μαιευτικό και Γυναικολογικό τμήμα και τις επιστημονικές εκδηλώσεις της κλινικής. Συμμετείχe ενεργά στα τμήματα:

  • Εμβρυομητρικής Ιατρικής - Μαιευτικών και Γυναικολογικών Υπερήχων
  • Γυναικολογικής Ογκολογίας
  • Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας
  • Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής
  • Οικογενειακού Προγραμματισμού.

Έλαβε μέρος στις εφημερίες της κλινικής και εκτέλεσε ικανοποιητικό αριθμό γυναικολογικών – μαιευτικών επεμβάσων, καθώς και φυσιολογικών τοκετών.

Έπειτα από την επιτυχή συμμετοχή της στην εξεταστική περίοδο Απριλίου 2019 έλαβε τον τίτλο της Ιατρικής ειδικότητας στην Μαιευτική – Γυναικολογία.

Ομιλεί: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

Από τον Οκτώβριο του 2019 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο επί της οδού Γ. Βερίτη 49, εντός της πολυκλινικής «Ελευθω» Χίου.